Search
Close this search box.

13 دلیل برای بالا بودن بانس ریت (Bounce Rate) سایت شما

بانس ریت

ما با شما تماس می گیریم

ما با شما تماس می گیریم

لطفا امتیاز دهید

بالا بودن بانس ریت ( Bounce Rate ) که به آن نرخ پرش یا نرخ فرار هم گفته می شود، یکی از بزرگترین نگرانی ها و دغدغه های صاحبان وب سایت ها است. در این مطلب قصد داریم بانس ریت را معرفی کنیم و 13 دلیل برای بالا بودن بانس ریت سایتتان را به شما بگوییم و 5 راه حل هم برای جلوگیری از نرخ پرش سایت به شما معرفی کنیم.

بانس ریت چیست ؟

 

اصلا بانس ریت (Bounce Rate) چیست ؟

اگر به صورت مقدمه بخواهیم بگوییم معنای لغوی آن نرخ پرش است به درصدی از کاربرانی اشاره دارد که فقط یک صفحه از سایت را مشاهده می کنند و سپس از آن سایت به هر دلیلی خارج می شوند و هر چه درصد آن کمتر باشد اصولا بهتر است و به معیار حضور زمانی بازدید کننده در سایت بستگی ندارد.

اگر بخواهیم به ساده ترین شکل ممکن بگوییم، در واقع بانس ریت به درصدی از بازدیدکنندگان گفته می شود که پس از مشاهده یک صفحه از سایت شما، از آن خارج می شوند و یا به نتایج جستجو بر می گردند، یا وارد یک سایت دیگر می شوند. این اتفاق حتی می تواند زمانی رخ دهد که به عنوان مثال یک کاربر حدود سی دقیقه در یک صفحه از سایت شما حضور داشته باشد. پس به میزان زمانی که در صفحات سایت شما صرف کرده است، ارتباطی ندارد این موضوع. حال با این توضیحات، Bounce Rate بالا چیست و چرا بد است ؟

میزان Bounce Rate بالا و پایین هر دو می تواند مشکلاتی را به وجود بیاورد. بر اساس مطالعه RocketFuel اکثر وب سایت ها میزان بانس ریت بین 26 تا 70 % را خواهند داشت.

نرخ پرش سایت

 

بر اساس داده هایی که جمع آوری کردند آن ها توانستند یک سیستم رتبه بندی میزان Bounce Rate را ارائه دهند :

  • بیست و پنج درصد یا کمتر، احتمالاً مشکلی وجود دارد یا چیزی خراب است.
  • بیست و شش درصد تا چهل درصد عالی است.
  • چهل و یک درصد تا پنجاه و پنج درصد متوسط است.
  • پنجاه و شش درصد تا هفتاد درصد بالاتر از حد استاندارد است اما بستگی به نوع وب سایت می تواند داشته باشد.
  • هفتاد درصد یا بالاتر از او بد است و احتمالاً مشکلی وجود دارد.

 

مشاهده نرخ فرار سایت

 

شما می توانید در گوگل آنالیتیکس، میزان Bounce Rate سایتتان را مشاهده کنید و آنالیزهای خوبی را در آنجا مشاهده کنید. پس برویم به سراغ اینکه 13 دلیل برای بالا بودن بانس ریت را بیان کنیم و راه های برطرف کردن آنها را ذکر کنیم.

بانس ریت در گوگل آنالیتیکس

 

 

1. لود شدن کند صفحات

الگوریتم Core Web Vitals initiative گوگل که در می 2020 معرفی شد، به طور انحصاری بر روی سرعت وب سایت ها تمرکز می کند. یکی از مهمترین دلایل افزایش بانس ریت یا همان نرخ پرش سایت، دیر لود شدن صفحات است. این الگوریتم گوگل قصد دارد محتواهایی را به کاربران نشان دهد که نسبت به آنها تجربه ی مثبتی داشته باشند.

در واقع سرعت لود سایت برای کاربران بسیار مهم است، آنها می خواهند هر چه سریعتر چیزی که می خواهند مطالعه کنند را ببینند و دوست ندارند بیش از چند ثانیه انتظار بکشند. حتی خود شما هم که صاحب یک وب سایت هستید، زمانی که در حال جستجو در گوگل هستید، سایت هایی که دیر لود می شوند را کنار می گذارید ( فراموش نکنید که در هر زمینه ای که سرچ کنید انقدر وب سایت های گوناگونی فعال هستند که نیاز نیست کاربر، برای لود شدن یک سایت به خصوص، مدت زیادی صبر کند )

برطرف کردن مشکل سرعت سایت برای اغلب متخصصان سئو و مارکتینگ یک مسئله همیشگی محسوب می شود. با استفاده از وب سایت های زیر که کارشان آنالیز وب سایت است، می توانید سرعت لود شدن صفحاتتان را چک کنید :

  • Google PageSpeed Insights.
  • The Google Search Console PageSpeed reports.
  • Lighthouse reports.
  • Pingdom.
  • GTmetrix

فقط توصیه ی کوچکی می کنیم و آن این است که حتما عکس های مورد استفاده در مطالبتان را بهینه و فشرده کنید تا در کمترین حجم خود در سایت قرار بگیرند، همچنین فعال کردن کش را هم فراموش نکنید.

2. محتوای خود کفا

اینکه محتوایی تولید کنید و در سایت خود قرار دهید که باعث بشود افراد با مطالعه آن خیلی سریع آنچه که می خواهند را به دست آورند، بسیار فوق العاده است. اگر یک کاربر چند دقیقه یا بیشتر در صفحه شما حضور داشت، این یک پوئن مثبت به گوگل ارسال می کند که به گوگل می فهماند که این صفحه شما بسیار مرتب و با درخواست جستجوی آن هماهنگ است.

اگر به گوگل آنالیتیکس مراجعه کنید، می توانید زمان صرف شده در صفحات و میانگین بازدیدها را مشاهده کنید و با بررسی بیشتر، متوجه شوید که صفحاتتان چه مشکلاتی دارند.

البته مدت زمان حضور در لندینگ پیج های شما معمولا کمتر از صفحات دیگر خواهد بود، چرا که معمولا یک فرم مختصر در آنجا قرار داده اید که توسط بازدیدکنندگان تکمیل شود. البته می توانید در لندینگ پیج خود هم لینک های مفیدی که برای کاربران مناسب هستند را قرار دهید، تا از ترک کردن سایت شما منصرف شوند و باقی مطالب سایتتان را بخوانند.

3. ترکیب چند صفحه نامتناسب

ممکن است چند صفحه در وب سایت خود داشته باشید که به طور غیر متناسبی بر روی میزان بانس ریت شما تاثیر بگذارند، گوگل می تواند خیلی خوب تفاوت این صفحات را با یکدیگر تشخیص دهد. به طور مثال اگر فقط صفحات CTA شما می توانند انتظارات کاربران را برآورده کنند، اما صفحات و محتواهای خوب شما دارای میزان بانس ریت کمتری هستند، باید دلیل آن را با استفاده از کنسول گوگل وبمستر و گوگل آنالیتیکس پیدا کنید.

برای این کار می توانید مرحله ی زیر را طی کنید و مطالبتان را بر اساس میزان بانس ریت آنها، مرتب کنید :

Google Analytics Behavior> Content Site> Landing Pages

مشکل بانس ریت بالای سایت

 

 

4. تگ عنوان یا توضیحات متای گمراه کننده

وقتی شخصی چیزی را در گوگل سرچ می کند، انتظار دارد که دقیقا به همان نتیجه ی مورد انتظارش برسد. اگر عنوان و متایی که برای پست های خود می نویسید، همان چیزی نباشد که کاربر به دنبال آن است، پس از چند لحظه متوجه می شود و از سایت شما خارج می شود و وارد سایت دیگری که در نتایج جستجو به او نشان می دهد، می شود. این مسئله باعث افزایش بانس ریت شما و دریافت سیگنال منفی در مورد آن محتوای شما به گوگل می شود.

چرا که اگر مطلب مورد نیاز کاربر را به او نشان داده بودید، کاربر مثلا باید سه دقیقه در صفحه ی شما حضور می داشت و وقتی بعد از 5 ثانیه صفحه را ترک می کند، یعنی یک جای کار اشتباه است.

به طور مثال پدر یک خانواده به دنبال یک تبلت مناسب نقاشی برای کودک خود می گردد و وقتی در گوگل این موضوع را سرچ می کند به مطلب ” بهترین تبلت ها برای نقاشی کشیدن کودکان در سال 2020 ” می رسد. حال تصور کنید که وقتی وارد این صفحه می شود، تبلت هایی برای کارهای گرافیکی را ببیند، یا اصلا تعدادی عکس بدون هیچ توضیحات و معرفی ببیند. مطمئنا بلافاصله سایت را ترک می کند و در گوگل بیشتر جستجو می کند.

دیگر زمان اینکه بخواهیم با استفاده از کلمات کلیدی پر بازدید گوگل را گول بزنیم و محتواهای متفرقه مان را به کاربران نمایش دهیم گذشته است. اگر به طور غیرعمدی این اشتباهات را کرده اید، هنوز هم فرصت جبران دارید و می توانید با مرور مجدد محتوای مطالب خود، یا محتواها را بر اساس عنوان صفحه و متا، بازنویسی کنید و یا اینکه عنوان و متای صفحاتتان را تغییر دهید. پیشنهاد می کنیم عنوان و متای صفحاتتان دقیقا همان چیزی باشد که قرار است کاربر پس از ورود به سایت شما آن را ببیند.

 

 

5. صفحات خالی یا صفحاتی که خطای فنی دارند

اگر میزان نرخ پرش شما فوق العاده زیاد است و افراد کمتر از چند ثانیه در صفحه شما زمان صرف می کنند، ممکن است که مشکلی وجود داشته باشد. پیشنهاد می کنیم صفحات سایتتان را به دقت بررسی کنید، ممکن است برخی از آنها خالی باشند، برخی از آنها ارور 404 داشته باشند یا ناقص لود شوند.

برای اینکه دقیقا بدانید قرار است به کاربرانتان چه چیزی را نشان دهید، از مرورگرهای مختلف مانند Safari و Chrome و Firefox برای چک کردن صفحات سایتتان استفاده کنید، همینطور همه ی صفحاتتان را با موبایل بررسی کنید که اشکال و ایرادی وجود نداشته باشد. اگر شما احساسات کاربرانتان را هنگام بازدید از سایت خود ندانید، چطور می توانید سایتتان را بهبود دهید ؟

همچنین پیشنهاد می کنیم از Search Console گوگل، در بخش Coverage ایرادات و اشکالات فنی ای که سایت شما با آنها درگیر است را نیز بررسی کنید. فراموش نکنید که اگر گوگل مشکلی در سایت شما ببیند، خیلی سریع آن صفحه یا صفحات را از نتایج جستجو مخفی می کند. پس برای اینکه درگیر جریمه های گوگل نشوید، بهتر است بیشتر تلاش کنید.

مشاهده ارورهای سایت

 

 

6. لینک های نامربوط از سایت های دیگر

ممکن است خواسته یا ناخواسته بک لینک هایی در سایت های دیگر داشته باشید، که به طور اشتباه به صفحات شما لینک داده باشند. به طور مثال ممکن است آدرس یک صفحه از سایت شما که در مورد شرکت طراحی سایت است، به عنوان خرید آنلاین کتاب، در سایت دیگری لینک شده باشد. طبیعی است که کاربرانی که قصد خرید کتاب را دارند وقتی وارد سایت شما می شوند، بلافاصله آن را می بندند.

پس بهترین کار این است که بک لینک هایتان را که در Google Search Console قابل مشاهده هستند را به دقت بررسی کنید و اگر لینکی به اشتباه به سایت شما داده بود، با مسئول آن وب سایت تماس بگیرید و به طور محترمانه درخواست حذف یا اصلاح آن را داشته باشید. در صورتی که نتوانید با مدیران آن سایت ها ارتباط برقرار کنید هم، می توانید در سرچ کنسول گوگل، اقدام به اصلاح یا حذف بک لینک های سایت خود نمایید.

البته این را در نظر داشته باشید که حذف لینک های نامربوط به میزان بانس ریت شما کمکی نمی کند، اما به گوگل اعلام می کند که هنگام تعیین کیفیت و ارتباط سایت شما، آن لینک را در نظر نگیرد.

 

 

7. لندینگ پیج وابسته یا سایت تک صفحه ای

ممکن است شما یک شرکت وابسته به یک مجموعه بزرگ باشید و قصد داشته باشید مشتری های خود را به سایت اصلی ارجاع بدهید. در این صورت حتی اگر بانس ریت بالایی هم داشته باشید، به این معنی نیست که شما کارتان را درست انجام نداده اید. چرا که هدف شما ماندن کاربران در سایتتان نیست و می خواهید آنها را سریعتر به سایت اصلی مجموعه انتقال بدهید.

این موضوع در مورد سایت تک صفحه ای که در آن یک محصول خاص معرفی شده یا تعدادی نمونه کار قرار گرفته هم صادق است. بحث بانس ریت معمولا مربوط به وب سایت هایی است که محتواهای ارزشمندی دارند و بی توجهی کاربران به آنها، نشان از وجود یک مشکل است.

بطور مثال وب سایت WhatIsMyScreenResolution.com را در نظر بگیرید. کاربران وقتی وارد این سایت می شوند، رزولوشن صفحه نمایش خود را مشاهده می کنند و این کار در کمتر از 1 ثانیه انجام می شود. پس دلیلی ندارد که کاربران زمان بیشتری را در این صفحه حضور داشته باشند. گوگل هم این مورد را در نظر می گیرد و می داند که چه سایتی کارش را درست انجام داده است و رضایت بیشتری از طرف کاربران جذب کرده است.

8. محتوای ضعیف و بی کیفیتی که بهینه سازی نشده است

همانطور که بارها گفته ایم : “محتوا امپراطور است”، باز هم می گوییم که محتوای بی کیفیت، بلای جان سایت شما خواهد بود. ممکن است محتوایی خوبی هم نوشته باشید، ولی برای مخاطبان آنلاین و مخاطب هدفتان بهینه سازی صحیحی نشده باشد.

به این نکات توجه کنید :

  • آیا شما خیلی ساده نوشته اید؟ (فکر کنید مثلاً دانش آموزان دبیرستان را در مقابل دکترا)
  • آیا بسیاری از سرتیتر ها با محتوای نوشته شده منطبق هستند؟
  • آیا به صورت واضح متن شما به سوالات کاربران پاسخ می دهد؟
  • آیا تصاویر را به طور صحیح در دید مخاطبان قرار داده اید؟

نوشتن محتوا برای وب سایت شرایط خاص خود را دارد و کاملا با نوشتن آفلاین متفاوت است. شما باید سعی کنید مهارت های نوشتاری آنلاین خودتان را تقویت کنید تا متن های بهتری بنویسید که مردم و مخاطبین وقت بیشتری صرف خواندن مطالب شما در وب سایت شما بکنند. احتمال دیگری که وجود دارد این است که متن شما به طور کل متن ضعیفی است و یا این که به سادگی مخاطبین شما را جذب نمی کند. در این جا شما می توانید یک نویسنده مستقل و یا یک سیاست گذار محتوا را استخدام کنید، زیرا او می تواند به شما کمک کند تا ایده های فوق العاده خود را تبدیل به یک محتوای قدرتمند کنید.

 

 

9. UX بد یا ناخوشایند

UX همان تجربه ی کاربری وب سایت شماست. آیا با نظرسنجی ها و دکمه های اشتراک ایمیل، مخاطبان سایتتان را آزار می دهید؟ آیا چندین بار پاپ آپ های تبلیغاتی را در مدت زمان حضور کاربر در سایت به او نشان می دهید ؟ آیا سایت شما برای جستجو گیج کننده و خسته کننده است ؟

هر چیزی که برای یک وب سایت مزیت محسوب شود، در صورتی که به صورت نادرست استفاده شود یا در میزان استفاده از آن زیاده روی شود، می تواند مضر باشد. اینکه شما بدانید تبلیغاتتان را چگونه به کاربرانتان نمایش دهید که آنها را اذیت نکند، خیلی حائز اهمیت است.

ممکن است کاربرانتان پس از مطالعه یکی از محتواهای شما، قصد داشته باشند محتواهای دیگری در سایت شما پیدا کنند، ولی اگر موتور جستجوی داخلی برای سایت خود نداشته باشید یا درست کار نکند، کاربر به سادگی سایت شما را ترک می کند.

اگر لینک ها یا Button هایی که در پست های خود قرار داده اید خیلی کوچک هستند یا خیلی به هم نزدیک هستند و ممکن است کاربرانی که از طریق موبایل وارد سایت شما شده اند، نتوانند به سادگی بر روی آنها کلیک کنند، دارید.

همه ی این مواردی که ذکر شد به این معنی است که سایت شما UX بد یا ناخوشایندی دارد و می تواند کاربران را فراری دهد. پس پیشنهاد می کنیم در این مورد حتما با یک طراح سایت یا یک UX Designer  مشورت کنید و از او کمک بگیرید تا بتوانید یک تجربه کاربر پسند را برای مخاطبانتان فراهم کنید.

 

 

10. صفحاتی که برای موبایل نامناسب هستند

هرچند که ما الان می دانیم داشتن یک صفحه ی خوب که بصورت کامل و صحیح در موبایل اجرا شود، ضروری است، اما در عمل این موضوع را فراموش می کنیم. به خاطر داشته باشید که گوگل امسال اعلام است که نمایش وب سایت خود در نسخه موبایل را در اولویت قرار دهید و در سال جدید، وب سایت هایی که نسخه ریسپانسیو موبایل نداشته باشند جزو ایندکس های گوگل قرار نمی گیرند.

اما به تازگی یک مطالعه نشان داده که تقریبا یک چهارم وب سایت های معروف برای موبایل مناسب نیستند. وب سایت هایی که متناسب با موبایل بهینه سازی نشده اند، در تلفن های همراه خوب نمایش داده نمی شوند و همچنین ممکن است خیلی کند لود شوند. این موضوع برای بانس ریت بسیار حائز اهمیت است.

با اینکه ممکن است سایت شما بسیار خوب و شکیل طراحی شده باشد، ولی اگر برای موبایل بهینه نباشد، شما مخاطبان بسیاری را از دست خواهید داد. چرا که اگر در کنسول سرچ گوگل به بازدیدهای اخیر خود نگاه کنید، متوجه می شوید که بیشتر از 60 درصد کاربران وب سایت ها را در حال حاضر، کاربران موبایل تشکیل می دهند و زمانی که صفحه ای که مشاهده می کنند ناقص لود شود یا کند باشد، به سرعت آن را ترک می کنند و این بزرگترین ضربه به نرخ پرش سایت شماست.

پس پیشنهاد می کنیم اگر یک مطلب خوب در سایت خود دارید که هیچ مشکلی ندارد ولی بانس ریت بالایی دارد، پیشنهاد می کنیم آن را از طریق موبایل هم چک کنید، ممکن است به دلیل بهینه نبودن آن صفحه، شما در حال از دست دادن کاربران تلفن همراه باشید.

همچنین می توانید با استفاده از ابزاری بنام Google Test My Site صفحاتی که برای استفاده از موبایل مناسب نیستند را شناسایی کنید. برای اینکه مشکلات موبایل را ببینید هم حتما از Search Console Google و Lighthouse سایت خود را بررسی کنید.

پیشنهاد می کنیم که وب سایت خودتان را در ابعاد مختلف مانیتورهای دسکتاپ و تبلت ها هم بررسی کنید که مشکلی در این باره برای آنها وجود نداشته باشد.

 

موبایل فرندلی نبودن سایت

 

 

11. Wonky Google Analytics Setup

ممکن است شما Google Analytics را به درستی پیاده سازی نکرده و کدهای رهگیری را به تمام صفحات سایت خود اضافه نکرده باشید. Google نحوه رفع این مشکل را در اینجا توضیح می دهد.

 

 

12. عمق مطالب

گوگل می تواند از طریق knowledge panels و اسنیپت هایی که طراحی کرده، پاسخ سریع مطالب را برای کاربرانی که یک موضوع را سرچ می کنند، نمایش دهد. ولی این کار لازمه ی این است که شما یک مطلب پر محتوا، درست و به هم پیوسته نوشته باشید و علاوه بر اینکه کاربرانتان را پس از مطالعه ی مطلب راضی نگه می دارید، با استفاده از لینک های داخلی جذاب و مفید، آنها را وادار کنید که از دیگر صفحات سایت شما بازدید کنند.

همچنین برای افرادی که خواهان دریافت یک پاسخ صحیح برای سوال مد نظرشان هستند، یک خلاصه در نظر بگیرید.

 

 

13. خواستن اطلاعات زیاد از مخاطبان

اگر قرار است کاربرانتان یک فرم را پر کنند یا عضو سایت شما شوند، از شماره کارت اعتباری تا شماره تامین اجتماعی حقوق بازنشستگی مادر بزرگشان را از آنها درخواست نکنید. گذشته از اینکه عموم کاربران حوصله ی ارائه ی اطلاعات زیاد را ندارند، بلکه این موضوع باعث سلب اعتماد از آنها نیز خواهد شد. زمانی که یک مخاطب جدید وارد سایت شما می شود، هیچ اعتماد و پیش زمینه ای در مورد شما ندارد و به دلیل اینکه کلاه برداری ها هم روز به روز در حال افزایش هستند، آنها دوست ندارند که اطلاعات زیادی در اختیار شما قرار دهند.

پیشنهاد می کنیم که اطلاعات اولیه و اصلی که وارد کردن آنها برای هیچکسی دردسر ساز نخواهد شد را هنگام پر کردن فرم ها یا عضویت از کاربران درخواست کنید. این کار هم رضایت مخاطبانتان را افزایش می دهد و هم اینکه گوگل علاقمند به سایت هایی است که کاربران را اذیت نمی کنند.

 

 

نترسید !!

داشتن میزان بالای Bounce Rate به معنی به آخر رسیدن دنیا نیست. تنها کاری که باید انجام دهید این است که این 13 موردی که ذکر کردیم را به دقت مطالعه کنید و همه ی آنها را بر روی کل سایت و محتواهای خود پیاده سازی کنید، سپس می بینید که به تدریج نرخ پرش شما به حد نرمال خواهد رسید و همه ی نگرانی هایتان از بین خواهند رفت. در ادامه ی این مقاله ما قصد داریم، 5 راه حل مفید برای کاهش نرخ پرش را به شما معرفی کنیم که حتما آنها را مطالعه کنید.

 

 

5 راه حل برای کاهش میزان Bounce Rate سایت

بدون توجه به اینکه چرا میزان بانس ریت سایت شما بالاست، در اینجا به صورت مختصر پنج روش عالی را می توانید با آنها نرخ پرش سایتتان را کم کنید، به شما معرفی خواهیم کرد.

 

1. کامل بودن محتوا و رعایت نکات نگارشی

اطمینان حاصل کنید که محتوای شما آنقدر کامل و مفید است که می تواند بازدهی بالایی داشته باشد. عنوان ها و متونی که می نویسید را کاملا بهینه سازی کنید چرا که صفحات شما هر یک به تنهایی، مانند یک بیلبورد تبلیغاتی است در دنیای مجازی است و به خاطر داشته باشید که تبلیغاتی که می کنید با محتوایی که ارائه می دهید خوانایی داشته باشند.

مواردی که بهتر است رعایت کنید :

  • متن خود را با خالی گذاشتن فضای زیاد تخریب نکنید.
  • تصاویر مرتبط و با کیفیت به مطلب خود اضافه کنید.
  • از جملات کوتاه استفاده کنید.
  • املای غلط و عدم رعایت علائم نگارشی، یکی از بزرگترین اشکالات یک محتوا می تواند باشد.
  • از طراحی با کیفیت و زیبا استفاده کنیم
  • با تبلیغات زیاد مخاطبانتان را خسته نکنید، آنها گناه نکرده اند که وارد سایت شما شده اند.

 

2. عناصر اصلی تان را بالاتر قرار دهید

بعضی وقت ها محتوای شما کاملا مطابق با عنوان و متایی است که برای مطلب خود در نظر گرفته اید، اما بازدیدکنندگان در نگاه اول متوجه آن نمی شوند. زمانی که مخاطبان و کاربران وارد یک سایت می شوند، اولین تاثیر را در همان لحظه اول از سایت می گیرند.

پس تلاش کنید که هر آن چیزی که یک کاربر نیاز دارد به محض ورود به وب سایت شما را ببیند، در دسترس او قرار دهید.

  • یک تصویر اولیه خوب برای اولین نگاه کاربر به سایتتان درست کنید.
  • تیترها و محتوای آنها را با فاصله ی مناسب بنویسید.
  • مطمئن شوید که کاربران پس از لود صفحه علاقمند به اسکرول کردن تا پایان آن هستند.

 

3. سرعت سایت

وقتی که از سئو صحبت می کنیم همیشه برای ما سرعت اولویت دارد. بالا بردن سرعت سایت، اولین کاری است که برای رسیدن به یک سئوی خوب باید انجام دهید.

روش هایی برای بهینه سازی و سرعت بخشیدن به سایت :

  • اجرای نسخه AMP برای کاربران موبایل
  • فشرده سازی تصاویر
  • حذف اسکریپت ها و پلاگین های سنگین
  • حذف مواردی که قابل استفاده نیستند
  • فکر کردن به اینکه مواردی که در حال حاضر در سایت وجود دارند، چگونه قابلیت سریعتر شدن را دارند.

 

4. چیزهای اضافی را به حداقل برسانید

مراجعین وب سایتتان را با تبلیغات خیلی زیاد مورد هجوم قرار ندهید. اگر بیش از حد از تصاویر و انیمیشن استفاده کنید، مراجعینتان را خیلی زود خسته می کنید و آنها را ترغیب می کنید که از سایت خارج شوند.

 

5. به بازدیدکنندگان کمک کنید تا آنچه را که می خواهند سریعتر پیدا کنند

اگر می خواهید مردم را ترغیب کنید که از سایت شما بازدید کنند، باید پیدا کردن مطالب و خواسته هایشان را راحت کنید.

  • جستجو کردن در صفحات سایتتان را ساده سازی کنید و آیکون آن را همیشه به کاربران نمایش دهید.
  • منوی اصلی و موبایل سایتتان را کامل بهینه و مفید طراحی کنید.
  • لینک های مفیدی داخل متن قرار دهید که کاربران ممکن است به آنها نیاز داشته باشند.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد و باعث شده باشد تا شما تشخیص دهید که چه مواردی باعث بالا رفتن میزان بانس ریت سایت شما می شود و شما هم برای پایین آوردن این میزان، راهکارهای خوبی داشته باشید. فراموش نکنید که سایت های خوب باعث جذب کاربران واقعی می شوند.

 

 

منبع مطلب : 13 Reasons Your Website Can Have a High Bounce Rate نوشته شده توسط ترجمه شده توسط روشا وب

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *