Search
Close this search box.

تبلیغات و مدیریت صفحه فیس بوک

تبلیغات و مدیریت صفحه فیس بوک

ما با شما تماس می گیریم

ما با شما تماس می گیریم

5/5 - (1 امتیاز)

در مورد تبلیغات در فیس بوک و این شبکه ی اجتماعی پرطرفدار چه می دانید ؟ فیس بوک پر طرفدارترین ( با بیش از 2 میلیارد نفر عضو فعال ) و جزو اولین شبکه های اجتماعی است که در فضای اینترنت شروع به کار کرد، که به دلیل تعداد بالای کاربران آن جایگاه بسیار ویژه ای در بین شبکه های مجازی داشته و بسیار مورد توجه کاربران فضای مجازی است.

به دلیل جذابیت بالای این شبکه اجتماعی و فعالیت روزانه ی زیادی که دارد، همه ی شخصیت های بزرگان اقتصادی، سیاسی، تبلیغاتی و … در این شبکه دارای صفحه ای هستند و دیدگاه ها، نظرات، تولیدات و فعالیت های خود را با سایرین و دنبال کنندگان خود به اشتراک می گذارند.

امور تبلیغاتی نیز در شبکه ی جهانی فیس بوک در سطح بسیار وسیعی صورت می گیرد، چرا که این سایت علاوه بر اینکه بسیار پر بازدید است ( به گفته الکسا که رتبه بندی وب سایت ها را انجام می دهد، پس از گوگل و یوتیوب، فیس بوک سومین سایت پر بازدید و مهم دنیا است )، رایگان نیز می باشد و به همین علت بسیاری علاقه دارند تا تبلیغات خود را از این طریق به مخاطبانشان نشان دهند.

البته دلیل به وجود آمدن فیس بوک تبلیغات مشاغل نیست ! فیس بوک بیشتر به عنوان یک شبکه ی سرگرمی و تفریحی راه اندازی شده است.

 

تبلیغات در فیس بوک

تبلیغات فیس بوک به چه صورت نمایش داده می شوند ؟

البته لازم به ذکر است تبلیغاتی که عرض کردیم رایگان است، فقط تبلیغات بصورت پست در صفحه ی شخصی شما می باشد، چرا که تبلیغات در صفحه اصلی فیس بوک و پیشنهادهای تبلیغاتی آن، بسیار هزینه بر و البته پر بازده است. احتمالا بارها در صفحه ی اصلی این سایت یا لا به لای پست های آن، پیام هایی که حاوی متن تبلیغاتی است و شما اصلا آن صفحه را دنبال نکرده اید را مشاهده کردید و این سوال برایتان پیش آمده که این پیام از کجا آمده است.

این مسئله یکی از تلاش های شبکه های اجتماعی برای چراغ خاموش جلو رفتن در تبلیغات بوده است. در واقع قبلا باکس هایی در کنار صفحه وجود داشت که بالای آنها عباراتی مانند “Ads” وجود داشت و کاربران تمایل زیادی برای کلیک کردن روی آنها نشان نمی دادند. ولی الان با این تغییراتی که صورت گرفته است که تبلیغات وسط پست های تایم لاینتان نشان داده می شود، ممکن است شما اصلا گاهی متوجه نشوید که این یک مطلب تبلیغاتی است و روی آن کلیک کنید و وارد سایت تبلیغ کننده شوید.

البته نگران نباشید، این سایتهای تبلیغ کننده ابتدا توسط فیسبوک آنالیز شده و ورود به آنها هیچ مشکل یا خطری را برای سیستم شما به وجود نمی آورد ( چرا که اکثر صفحات پاپ آپی که در سایت های مختلف باز می شوند و تبلیغاتی هستند، شامل لینک های خطرناک یا ویروس های مخرب اند ) و محتوای آنها نیز توسط فیسبوک مورد بررسی قرار گرفته است و کاملا کارآمد هستند. هرچند معمولا آنها به درد افرادی می خورند که خارج از ایران حضور دارند و به راحتی می توانند از خدمات آنها استفاده نمایند.

 

چگونه می توان در فیس بوک تبلیغ کرد ؟

بسیاری برای آنکه بتوانند طرفداران بین المللی داشته باشند و تبلیغات خودشان را بدون محدودیت به همه ی دنیا نشان دهند از این وب سایت استفاده می کنند که طبیعتا نتیجه ی درخشانی برایشان به ارمغان می آورد.

بسیاری نیز نمونه کارهای خود را در فیس بوک اشتراک گذاری می کنند تا بتوانند از نظرات هم صنفان و متخصصان مربوطه را برای اصلاح و قوی تر کردن کارهایشان استفاده نمایند.

این وب سایت سالهای گذشته بین کاربران ایرانی نیز بسیار پر طرفدار و داغ بود، ولی به دلیل اینکه از دسترس خارج شده است، بسیاری از کاربران کمتر از آن استفاده می کنند. و به همین دلیل تبلیغات در این سایت برای جذب کاربران ایرانی نمی تواند تاثیر گذار باشد و فقط مناسب شرکت ها و گروه هایی است که در سطح بین المللی کار می کنند و می خواهند سطح تفکرشان را در سطح جهانی و بین المللی ارتقا دهند.

 

تاثیر فیس بوک در سئو سایت

همه ی اینها را گفتیم تا در نهایت به ارزش سئو به واسطه ی فیس بوک استفاده کنیم. ( همانطور که بهتر می دانید، شرکت فیس بوک، مالک اینستاگرام و پیام رسان واتس اپ نیز می باشد و سایر این شبکه های اجتماعی را، “برنامه های گروه فیس بوک ” می نامند. )

گوگل به بازدید کاربرانی که از طریق شبکه های اجتماعی بزرگ به وب سایت شما برسند، توجه بسیار ویژه ای داشته و امتیاز مثبتی برای وب سایت شما تلقی می کند. گوگل معتقد است شما به جای آن که به سئو کاران پول بدهید و با سئوی کلاه سیاه و روش های جعلی وب سایت خودتان را در صدر نتایجش قرار دهید، بهتر است که فعالیتتان را در این شبکه های اجتماعی بیشتر کنید و مطالب مفیدی به کاربران عرضه کرده و با قرار دادن لینک وب سایت خود، آنها را ترغیب کنید که وارد سایت شما شوند و آن را دنبال کنند.

زمانی شبکه ای مانند فیس بوک روی سئوی وب سایت شما می تواند تاثیر گذار باشد که مطالبی که شما می نویسید، به قدری ارزشمند باشند که توسط کاربران وب سایتتان در این شبکه به اشتراک گذاشته شوند. همچنین اینکه شما وقتی یکی از مطالب ارزشمند وب سایتتان را در صفحه اختصاصی خود منتشر کنید، آن پست هر چقدر بیشتر توسط سایرین به اشتراک گذاشته شود و یا کامنت خورده شود، ارزش وب سایت شما بالاتر خواهد رفت. چرا که تمامی این اتفاقات مرتبط با لینک شما در سایت های اجتماعی، توسط گوگل ردیابی و امتیازدهی می شود.

در واقع گوگل را باید فرد همه فن حریفی در نظر بگیرید که تمامی فعالیت ها و حرکات بزرگ و کوچک شما را زیر نظر دارد و بصورت رتبه ی شما را ارتقا یا نزول می بخشد. البته خود گوگل بارها اشاره کرده است که تلاش میکند از هر نقطه ی قوت وب سایت، پلی بسازد برای پیشرفت آن در نتیجه ی جستجو ها.

 

هشتگ چیست؟

آموزش ساخت هشتگ پست

تنها مسئله ای که بعد از قرار دادن مطالب آموزشی و تبلیغاتی و لینک وب سایت خود در فیس بوک باید رعایت کنید، هشتگ سازی و استفاده از هشتگ های پر بازدید و مناسب است. هشتگ ها عباراتی هستند که به صورت #هشتگ نمایش داده می شوند و دارای یک لینک اختصاصی هستند. این هشتگ ها درصد بازدید و جستجوی یک پست را چندین برابر می کنند. در واقع اگر مطالبتان را بدون استفاده از هشتگ ها منتشر کنید، انگار آنها را در یک بن بست گذاشته اید که فقط دنبال کنندگان آنها را مشاهده می کنند و دست سایرین از آنها کوتاه است.

نحوه کار این هشتگ ها به چه صورت است ؟ تصور کنید ما در فیس بوک مطلبی را در مورد کارت ویزیت می نویسیم و در نهایت از هشتگ #چاپ_کارت_ویزیت ( توجه کنید که در هشتگ ها، فاصله معنایی ندارد و برای اینکه از فاصله استفاده کنید باید از آندرلاین استفاده نمایید ) برای آن استفاده می کنیم. این باعث می شود که هر کاربری در فیس بوک ( یا هر شبکه ی اجتماعی دیگری ) این عبارت هشتگ شده ی ما را جستجو نماید، می تواند به مطلب ما دسترسی پیدا کند.

 

اهمیت ساخت هشتگ و کلمه کلیدی در پست ها

دلیل اینکه استفاده از هشتگ ها چه در وب سایت و چه در شبکه های اجتماعی بسیار توصیه شده است، این است که شما می توانید کلماتی که به نظرتان چگالی سنگین تری دارند را بعنوان یک هشتگ وارد کنید. مثلا شما مطلبی نوشته اید تحت عنوان چاپ کاتالوگ. حال باید خودتان را جای مخاطبان سایتتان بگذارید تا ببینید غیر از اینکه “چاپ کاتالوگ” را جستجو کنند، ممکن است از چه کلمات دیگری استفاده کنند. مثلا “کاتالوگ”، “چاپ فوری کاتالوگ”، “کاتالوگ چیست؟”، “تفاوت کاتالوگ و بروشور”، “چاپ دفترچه تبلیغاتی”. شما باید تمامی این کلمات را پیدا کرده و بعنوان یک هشتگ در انتهای پست خود معرفی کنید، تا بتوانید در جستجوهای این افراد ظاهر شوید.

بسیاری از صاحبان مشاغل به دلیل تسلطی که به کسب و کار و فعالیت خود دارند، یکسری عبارات را بدیهی می دانند و تصور می کنند کاربرانی که در صدد جستجوی آن مطلب هستند هم دقیقا همان کلمه ی مورد نظر شما را جستجو می کنند. ولی اینطور نیست و شما می توانید برای اینکه از انتخاب کلمات کلیدی یا هشتگ های خود مطمئن شوید، ابتدا آنها را در “گوگل ترند” بررسی کنید. گوگل ترند یکی از ابزارهای با ارزش گوگل برای وبمستران می باشد که نشان می دهد هر کلمه به چه اندازه ای جستجو شده یا چه کلمه ی شبیه کلمه ی مورد نظر شما بیشتر جستجو شده است.

فکر می کنم حالا متوجه شدید که چقدر وجود هشتگ ها و دقت در استفاده از هشتگ های محبوب و با ارزش می تواند در شناخته شدن صفحه شما و یافتن شما توسط سایر کاربران تاثیر داشته باشد.

روشا می تواند مسئولیت مدیریت صفحه فیس بوک شما را به عهده گرفته و برای شما به صورت کاملا برنامه ریزی شده و علمی شروع به تولید محتوا، طراحی تصاویر مناسب با محتوا و هشتگ سازی های تخصصی نماید. لطفا در صورت نیاز به مشاوره با ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *